Matjaž Javšnik: STRIPTIZ

V petek, 23. 10. 2015, ob 19:30 vas vabimo v Kulturni dom Šmartno ob Paki na monokomedijo Matjaža Javšnika z naslovom Striptiz.

striptiz-kultura-ob-paki-smartno-matjaz-javsnik

Matjaž Javšnik nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko tudi v svojem novem projektu Striptiz. Tokrat na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike.

striptiz-kultura-ob-paki-smartnoSeveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu. Da to drži se lahko prepričate sami – pridite, da ne boste ‘ favš’ tistim, ki se bodo med prvimi nasmejali do solz.

Cena vstopnice v predprodaji je 10€, na dan predstave 12,5€. Kupite jih lahko v cvetličarni Geli ali pokličete 030 922 282 ali pišete na e-mail drustvonasmehnise@gmail.com.

striptiz-smartno-ob-paki-kultura

Tagged , . Bookmark the permalink.