Marjan Marinc: Poročil se bom s svojo ženo

V nedeljo, 29. marca 2015, ob 19:00 uri boste ljubitelji komedij zopet prišli na svoj račun. Kulturno društvo Gorenje gostuje z zabavno komedijo Marjana Marinca: Poročil se bom s svojo ženo v režiji Barbare Trebižan.

Untitled-1

“Majhni otroci – majhne skrbi, veliki otroci – velike skrbi”, imata v mislih Polde in Kati, ko prideta “reševat” propadel zakon svojih otrok, Milene in Janeza, ki sta še do pred kratkim premogla dovolj ljubezni, zaupanja in potrpljenja, da sta složno živela v najemniški sobici.

porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-01A porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-03A porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-04porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-05 porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-06 porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-07porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-08 porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-09 porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-10porocil-se-bom-s-svojo-zeno-kd-gorenje-11A

Marjan_MarincMarjan Marinc, slovenski pisatelj, dramatik, gledališki igralec in režiser je v komediji Poročil se bom s svojo ženo duhovito prikazal težave, ki pestijo mlad zakonski par v šestdesetih letih preteklega stoletja. Dobrih petdeset let po tem igralci Kulturnega društva Gorenje ugotavljamo, da se menjajo generacije, problematika in humor pa ostajata mlada, aktualna.

JANEZ: Pavel Fužir
MILENA: Petra Mogel
PEPI: Marjana Boruta
IRENA: Katja Ramšak
MIHA: Damjan Rožič
POLDE: Franc Fužir
KATI: Ana Boršnak
VILI: Drago Tamše

ŠEPETALKA: Dragica Verbič
LUČ IN ZVOK: Branko Kolšek, Miran Dobravc
KOSTUMI: iz domačih omar
SCENA: Mizarstvo Pikl
OBLIKOVANJE: Pavel Fužir

PRIREDBA: Franc Fužir
REŽIJA: Barbara Trebižan

Foto: Matej Koren

Tagged , , . Bookmark the permalink.