Ken Ludwig: Sleparja v krilu

V soboto, 25. januarja ob 19:30 bo na odru Kulturnega doma Šmartno ob Paki izvedena fantastična komedija o pohlepu, denarju in ljubezni Kena Ludwiga: Sleparja v krilu. Ljubezenske dogodivščine, komični in nepričakovani zapleti dveh moških preoblečenih v ženski, duhoviti dialogi v briljantni komediji, ki združuje čare gledališča z vsakdanjim življenjem.

prevaranta-v-krilu-kultura-ob-paki25. januar 2014, ob 19.30
Kulturno društvo Gornji Grad
Ken Ludwig
Sleparja v krilu
Režija: Klemen Petek

“Fantastična komedija o pohlepu, denarju in ljubezni, ki smo jo zapakirali v dobro uro smeha in sprostitve. V igri dva ”odslužena” igralca, Leo in Jack, zasledita v časopisu, da ženska na smrtni postelji išče svoja nečaka, katerima namerava zapustiti večji del premoženja. Odločita se, da se bosta predstavila za iskana nečaka in tako prišla do bogastva. Zaplete se, ko izvesta, da sta nečaka v bistvu nečakinji in tako jima ne preostane drugega, kot da oblečeta kostuma in poskusita srečo kot punci. Ko prideta v hišo starke, ki naj bi medtem že umrla, se oba zaljubita, Leo v nesojeno sestrično Meg, Jack pa v družinsko prijateljico Audrey. Dodatne zaplete povzročajo lokalni pastor Duncan, ki je Megin zaročenec, zdravnik, ki zdravi bogato starko Florence in njegov maloumni sin Butch ter starka, ki seveda še ni umrla. Igra je polna zapletov in preobratov, sumničenj in ljubezenskih zgodb med skoraj vsemi akterji. Bo sleparjema uspelo?” KD Gornji grad

DSC_0306 DSC_0212

Igrajo: Petra Strmšek, Grega Golob, Jure Rojten, Tomaž Čretnik, Andrej Tesovnik, Romana Tesovnik, David Vodončnik, Petra Marovt.

Vir: http://www.kdgg.si/

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.