Dobrodelna predstava

V soboto, 9. 9. 2023 so člani mladinske skupine Gledališča pod kozolcem na šmarškem odru drugič odigrali svojo predstavo »Biti ali ne biti«.

Vendar tokrat z dobrodelno noto, saj smo zbrane prostovoljne prispevke gledalk in gledalcev ter nekaterih članov društva podarili članu Kulturnega društva Šmartno ob Paki, Dragu Primožiču, ki so mu avgustovske poplave žal povzročile materialno škodo. Drago je naš član že dolgo let, bil pa je tudi predsednik folklorne skupine Oljka ter pobudnik za ustanovitev tamburaške skupine, v kateri še vedno sodeluje, če mu le čas dopušča. Zbrana sredstva, v višini 460€, sta mu na sobotno popoldne, 16. 9. 2023 z veseljem predala predsednik društva, Tomaž Potočnik in predsednik tamburaške sekcije, Mario Crnjac.

Hvaležen in ganjen, ker smo se spomnili nanj je povedal, da mu bo denar vsekakor prišel prav. Mi pa smo hvaležni za njegov doprinos h kulturni dejavnosti v kraju. Prav tako pa se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo  članom mladinske skupine GPK za podarjeno predstavo in vsem tistim, ki ste prispevali finančna sredstva in s tem omogočili, da smo Dragu pomagali in mu polepšali dan.

Bookmark the permalink.