Čas velikih pričakovanj

V četrtek, 26. 12. 2019., vas ob dnevu samostojnosti in enotnosti Občina Šmartno ob Paki in člani MePZ Šmartno ob Paki ob 19. uri vabimo v šmarški kulturni dom. Želimo vam namreč podariti nekaj čisto posebnega.

December je čas velikih pričakovanj, se strinjate?

Leto gre h koncu in vsi si želimo, da bi naslednje bilo le še boljše.

In kaj lahko zato storimo?

Veliko!

Tistim, ki jih imamo radi, lahko poklonimo nekaj nepozabnega, nekaj, kar bo v njihovih očeh prebudilo tisto otroško čudenje nad svetom in jih v novo leto pospremilo z lahkotnostjo in igrivostjo. Ker gledanje na svet s takimi očmi – ja, to je najboljša popotnica za lepo prihodnost.

In kaj lahko svojim najdražjim poklonite, da bi jim pričarali take občutke? Če menite, da vas bomo pričakali s klasičnim programom, se motite. Kajti letos bomo …

Hja, letos bomo na odru ustavili čas in v vas poskusili prebuditi tisti žar, s katerim na praznični čas gledajo otroci.

Na odru bomo zbrali čisto vso čarovnijo, ki smo jo uspeli naloviti, in skupaj z vsemi, ki so nam letos priskočili na pomoč, ustvarili nekaj res nepozabnega.

Če želite tistim, ki jih imate radi, podariti nekaj, kar bo prižgalo iskrice v njihovih očeh, jih v četrtek, 26. decembra, le povabite s sabo na dogodek Čas velikih pričakovanj in jim omogočite, da bodo tudi oni doživeli čarobnost. Verjamemo, da nas bo vse skupaj še dolgo spremljala.

Saj veste, to je tisti topel občutek okoli srca, ki se tako nenadoma kdaj pa kdaj prikrade v nas in prebudi lepa čustva, ki nas ženejo v boljšo prihodnost.

Preplet božičnih pesmi, čudovitih zvokov trobil, dobre zgodbe in odlične igre je plod sodelovanja Trobilnega orkestra GŠ Frana Koruna Koželjskega pod vodstvom Mirana Šumečnika, otrok OŠ Bratov Letonja pod mentorskim vodstvom Sandre Omladič, vedno odličnega Gledališče pod kozolcem, plesalke iz plesne šole M-Dance in pevcev ter pevk MePZ Šmartno ob Paki. Čarobno nit režije je v roke vzela Barbara Trebižan in vse povezala v zgodbo, ki je ne smete zamuditi.

Vstop je prost.

Bookmark the permalink.