25 let MePZ Šmartno ob Paki, ujetih v večer večnih melodij

V dvorani kulturnega društva Šmartno ob Paki se je 17. 11. odvil nepozaben glasbeni dogodek, ki je zaznamoval 25 let delovanja pevskega zbora MePZ Šmartno ob Paki.

Četrt stoletja svojega obstoja so obeležili z več kot le glasbo. Jubilejni koncert je bil zlitje raznolikih glasbenih žanrov, ki so odražali bogato zgodovino zbora. MePZ je čez leta navduševal s svojim mešanim repertoarjem pesmi, ki segajo vse od klasičnih do sodobnih skladb. Njihova glasbena pot je polna raznolikosti, a hkrati zaznamovana z globoko ljubeznijo do petja. Dogodek je dobil poseben čar z rimami, ki jih je ustvarila članica zbora Maja Bubik Polovšak. Njene besede so pletle zgodbo zborovskega glasbenega potovanja, Franc Fužir pa je z odličnim vodenjem in pronicljivostjo dodal pridih šarmantnosti, ki je dvorano napolnila z dobro energijo in pozitivnim vzdušjem.

Posebno presenečenje za občinstvo je bilo sodelovanje zasedbe Me in On, ki je kot gostja nastopila ob boku zbora. Dvorana je odmevala od aplavza in občinstvo, ki je v velikem številu napolnilo dvorano, ni skrivalo navdušenja.

Člani zbora se z iskrenimi besedami zahvaljujejo vsem sponzorjem, obiskovalcem, ki so jih obdarili s čestitkami, ter vsem, ki podpirajo zbor na glasbeni poti.

FOTOGALERIJA na Facebooku:

VIDEO na Facebooku:


Zavezujejo se, da se bo trudil še naprej in že 26. 12. ob 19. uri bo ponovno priložnost, da jih slišite, saj se obeta tradicionalni božično-novoletni koncert z zelo posebnimi gosti, ki jih res ne gre zamuditi.

Bookmark the permalink.