Valovi Dalmacije 2018: KLAPA KAMPANEL in MePZ Šmartno ob Paki

FOTOGALERIJA S KONCERTA:

V sredo, 7. marca 2017, ob 19:30 se v Kulturni dom Šmartno ob Paki znova vrača izvrstna KLAPA KAMPANEL! Kulturno društvo Šmartno ob Paki in MePZ Šmartno ob Paki vabita na koncert ob dnevu žena: Valovi Dalmacije s klapo Kampanel.

klapa-kampanel

Ena najboljših dalmatinskih klap, KLAPA KAMPANEL, bo gostja mešanega pevskega zbora MePZ Šmartno ob Paki. Skupaj bomo uživali v zvočnih valovih Dalmacije, ki bodo pljuskali ob naše slušne čutnice in nas razvajali z vonjem po morju.

Priporočamo, da si čimprej zagotovite vstopnico v Cvetličarna Geli.
PREDPRODAJA: 12 €

Spremljajte objave na Facebooku:

 

primostenMoja-jube,-lipi-cvite klapa-kampanel-1 klapa_kampanel_1318604962

Klapa Kampanel ima svoje začetke v klapi Kumpari iz Primoštena. Ko so nekateri člani začeli študirati v Zagrebu in se začeli družiti s pevskimi somišljeniki, so leta 1996 začeli vaditi pod imenom Kampanel. Danes so »zagrebški Primoštenci« najbolj znani po uspešnicah “Ni’ko se ne smije kao ti“, “Aj ča volin te“, z zgodbo “Moja jube, lipi cvite“, za katero so posneli tudi videospot, pa je klapa pričela z novim glasbenim materialom. Prisluhnite najnovejšemu videospotu Nedodirljiva na spodnji povezavi.

Prisluhnite uspešnicam v živo:


mepz-smartno-ob-paki

Gre za vrhunsko klapo, ki jo odražajo predvsem izvrstni nastopi v živo, se pa lahko pohvalijo z mnogimi uspehi na festivalih po Dalmaciji. Na odru se jim bo pridružil domači mešani pevski zbor MePZ Šmartno ob Paki, ki prav tako uživa v izvajanju priljubljenih dalmatinskih pesmi, kot so Ružo crvena, Splitska noč, Konoba, Ne diraj moju ljubav …

 klapa-kampanel klapa-kampanel-mepz-smartno-ob-paki-valovi-dalmacije-500

 

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.