Trojni jubilej v Kulturnem društvu Šmartno ob Paki

Pred vrati je visok trojni jubilej in velika prireditev v to čast. Kulturno društvo Šmartno ob Paki slavi 110-letnico dela, Gledališče pod kozolcem 40-letnico in Folklorna skupina Oljka 40-letnico.

event

Projekt ob 110. obletnici kulture v Šmartnem ob Paki organizirata Kulturno društvo Šmartno ob Paki in Mladinski center Šmartno ob Paki v sodelovanju s Kulturnim društvom Gorenje in OŠ bratov Letonja.

Velik in pomemben kulturni praznik bodo šmarški kulturniki počastili z uprizoritvijo več kot sto let stare zabavne burke »Lumpacij Vagabundus,« ki vse od nastanka navdušuje na slovenskih, evropskih in svetovnih odrih. Duhovito zgodbo treh vagabundov Kneftre, Lima in Šivanke bo uprizorilo več kot sto članov šmarškega kulturnega društva in sosednjega Kulturnega društva Gorenje. Igralci, pevci in plesalci prijazno vabijo, da obiščete eno od predstav in uživate v imenitni ljudski spevoigri.

objava-02d

Predstave bodo na prostem pri Mladinskem centru v Šmartnem ob Paki v petek, 10. junija 2016 ob 21.00, v soboto, 11. junija 2016 ob 21.00, v nedeljo, 12. junija 2016 ob 21.00 in v petek, 17. junija 2016 ob 21.00.

Vstopnice so v predprodaji v Mladinskem centru med njihovim delovnim časom: http://www.mcsmartnoobpaki.si/o-nas/odpiralni-cas.

V primeru slabega vremena predstava odpade, že kupljena vstopnica pa bo zamenljiva za katerikoli preostali termin.

Bookmark the permalink.