Muzikal: Svinčnik zanj

Kulturno dogajanje v občini: Župnija Šmartno ob Paki vabi na predstavo – muzikal: Svinčnik Zanj, ki bo v  nedeljo, 24. novembra , ob 16. uri v kulturnem domu.

Naslednjo nedeljo, to je 24. novembra , ob 16. uri bomo imeli v naši župniji zelo zanimivo predstavo –  MUSICAL  z naslovom SVINČNIK ZANJ. V muzikalu  bo skupina mladih iz vse Slovenije z glasbo in plesom predstavila življenje in delovanje Matere Terezije.  Ta velika svetnica je vsemu svetu velik zgled ljubezni do Boga in trpečih ljudi.

Pri nastanku predstave je sodeloval tudi znani duhovnik p. Branko Cestnik. Povsod po Sloveniji je ta zanimiv muzikal naletel na navdušen sprejem pri občinstvu.

Upamo, da bo tako tudi pri nas in boste  v nedeljo  ob 16. uri  v čim večjem številu napolnili dvorano kulturnega doma. Z vašimi prostovoljnimi darovi bodo nastopajoči krili nujne stroške predstave, preostanek pa bomo namenili za pomoč delovanja misijonarja p. Miha Majetiča v Kazahstanu, ki bo konec novembra na obisku v domovini in bo prireditev tudi obiskal.

Prisrčno vabljeni!

Šmartno ob Paki, 15.11.2013

Bookmark the permalink.