Fadil Hadžić: Politična poroka

V soboto, 29. novembra 2014, ob 19.30, vas vabimo v Kulturni dom Šmartno ob Paki na novo dozo smeha in sprostitve ob odlični komediji Fadila Hadžića.

politicna.poroka.5 

V letošnjem letu, ko gledališka skupina Kulturnega društva Ivan Kaučič praznuje 110. obletnico delovanja, so na oder postavili komedijo Politična poroka po besedilu Fadila Hadžića in v režiji Srečka Centriha. Ob njem pa so v vedno aktualni družinski komediji na odru tamkajšnjega kulturnega doma nastopili še Danijela Kutnjak, Marko Jerebič, Robi Semenič, Fani Zorec in Ljubica Erhatič.

politicna.poroka.1 politicna.poroka.2 politicna.poroka.3

Centrih je izbral besedilo priznanega dramatika, pisca, novinarja in režiserja Hadžića, ki v svojih priljubljenih komedijah, tematizira odnose med ljudmi, malomeščanstvo in vedno aktualna družbena vprašanja. Tudi v besedilu Politična poroka, kjer dva mlada človeka svojo ljubezen želita okronati s poroko, kar sproži vrsto nerazčiščenih vprašanj in dilem njunih družin in vesela novica dobi temačne podtone.

Komedija, ki temelji na vsakodnevnih in dobro znanih zapletih iz resničnega življenja, kar sproža salve smeha, pa odpira tudi grenka vprašanja.

Vir: www.pomurje.si

politicna.poroka.7 politicna.poroka.8 politicna.poroka.9politicna.poroka.12politicna.poroka.11 politicna.poroka.14 politicna.poroka.15

Tagged , , . Bookmark the permalink.